FAKTURERINGSVILKåR

Vi forbeholder oss retten til å avvise enhver bestilling du legger inn hos oss. Vi kan, etter eget skjønn, begrense eller kansellere antall kjøp per person, per husholdning eller per bestilling.

Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er plassert av, eller under samme kundekonto, det samme kredittkortet og/eller bestillinger som bruker samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfeller der vi endrer eller kansellerer en bestilling, vil vi forsøke å varsle deg ved å kontakte deg via e-posten og/eller faktureringsadressen/telefonnummeret som ble oppgitt da bestillingen ble foretatt. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby bestillinger som, etter vår egen vurdering, ser ut til å være plassert av forhandlere eller distributører.

Du godtar å oppgi gjeldende, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som foretas i vår butikk. Du godtar å umiddelbart oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert e-postadresse og kredittkortnumre og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg ved behov.

For mer informasjon, vennligst besøk vår Retur- og refusjonsvilkår.

Vi aksepterer betalinger med kredittkort, PayPal og andre elektroniske betalingssystemer.

Vi godtar kun sjekker og andre betalingsmåter hvis disse alternativene er tilgjengelig i ditt land. Vi tilbyr også betaling via postoppkrav for en rekke land. Hvis postoppkrav er tilgjengelig i ditt land, vil du bli informert om et slikt alternativ på betalingssiden.

Den endelige prisen, inkludert alle skatter og avgifter for varene, vises i kassen, der du kan gjennomføre kjøpet. Vær oppmerksom på at prisen som vises i kassen, ikke inkluderer eventuelle importavgifter eller toll som kan pålegges av lokale tollmyndigheter.

Prisene på varene som vises på nettstedet, kan være gjenstand for endringer. Vi kan fra tid til annen gi rabatter eller redusere prisene.

Vi forbeholder oss retten til å endre eller stanse videre salg av produkter. Vi er ikke ansvarlige overfor deg eller tredjeparter for modifikasjoner, prisendringer, suspensjon eller opphør av salg av produkter.

Alle priser som vises på nettstedet inkluderer internasjonale fraktkostnader og avgifter. Vær imedlertid oppmerksom på at forbrukere fra forskjellige land kan se produktpriser som vil kunne variere - prisene kan bli påvirket av merverdiavgiften ("MVA") som vil være gjeldende eller ikke avhengig av hvert enkelt tilfelle. Avhengig av leveringsadressen din, kan det hende at noen kjøpere må betale importavgifter.

Vær oppmerksom på at i tilfellet definert i Tjenestevilkår, kan forsendelsen bli pålagt import- og tollavgifter. Du vil imidlertid aldri bli pålagt de samme avgiftene to ganger - vi vil ikke be deg om å betale moms eller importavgifter hvis det ønskede produktet blir sendt til deg direkte fra Kina.

Vær oppmerksom på at vi aldri vil bruke noen konverteringskurser eller gebyrer som avhenger av betalingsmåten du har valgt. Noen banker bruker imidlertid konverteringskurser for utgående betalinger og internasjonale overføringer - vi er derfor ikke ansvarlige for eventuelle bankgebyrer eller konverteringskurser som banken din bruker for betalinger til oss. Hvis du oppdager forskjeller mellom produktprisene på nettstedet vårt eller på kjøpskvitteringen og kontoutskriften din, ber vi deg henvende deg til banken din for å få en detaljert forklaring på tilleggsgebyrene.